Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

En vaskeekte mamma

Matthew Hughes (22) klarte ikke få yndlings-t-skjorta ren. Så han sendte den 720 mil rundt jorda.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange unge gutter og jenter savner foreldrenes vaskekunnskap når fuglene forlater redet. Men det går heldigvis sjelden like ille som med 22 år gamle Matthew Hughes fra Hampshire i England.

Han reiste hjemmefra for fem måneder siden for å jobbe på et cruiseskip. Men til slutt ble savnet etter foreldrene for stort. På sin bursdag fikk moren Kay Hughes en pakke fra sønnen.

- Da postmannen dukket opp ble jeg stolt over at gutten min ikke hadde glemt mammaen sin. Men da jeg åpnet pakka, falt en t-skjorte ut. Først lurte jeg på hvorfor han hadde sendt meg et illeluktende klesplagg. Så forsto jeg, sier hun til avisa The Sun.

Den cola-flekkede t-skjorta var sendt fra Ketchikan i Alaska, og hadde reist om lag 720 mil for å finne mammas vaskemaskin.

- Det svinet regnet med at jeg ville vaske den og sende den tilbake. Jeg gjorde vel det alle andre mødre ville gjort. Jeg vasket den, sier hun.

T-skjorta sendes tilbake til Matthew når båten hans er ankommet Vancouver i Canada.

- Han er nok fremdeles litt mammagutt.