Enda en mann pågrepet etter bingo-drapsforsøket på René Karoli

Totalt fem menn er nå pågrepet i saken.

DRAPSFORSØK: Blodig bil utenfor Torshov bingo etter en mangeårig konflikt i norske rom-miljøet i Oslo har blusset opp igjen. Foto: Geir Barstein / Dagbladet
DRAPSFORSØK: Blodig bil utenfor Torshov bingo etter en mangeårig konflikt i norske rom-miljøet i Oslo har blusset opp igjen. Foto: Geir Barstein / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Mannen ble onsdag pågrepet for medvirkning til drapsforsøk etter at han meldte seg for politiet i Oslo. Han satt onsdag ettermiddag i avhør. Politiet tar sikte på å fremstille ham for varetektsfengsling fredag.

- Det er fortsatt gjerningspersoner knyttet til hendelsen som ikke er pågrepet. Politiet tar fortsatt sikte på at det skal bli flere pågripelser i saken ved at personer blir tatt av politiet, eller at ytterligere personer melder seg, sier fungerende leder for seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid.

Forrige pågripelse i saken skjedde 24. april. Da ble en mann tilknyttet rommiljøet pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk på René Karoli. Pågripelsen skjedde i Tyskland.

René «Roma» Karoli og hans 23 år gamle sønn ble alvorlig skadd da flere personer gikk til angrep med kniv, øks og sverd inne i et bingolokale på Torshov i Oslo andre påskedag. To andre personer ble også skadd i slagsmålet. Politiet fant et skytevåpen utenfor lokalet.

(NTB)