Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Asker-drapet

Enda en mann pågrepet i forbindelse med Asker-drapet

Nekter straffskyld.

DRAP: En mann ble drept på Vettre i Asker søndag 22. januar.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
DRAP: En mann ble drept på Vettre i Asker søndag 22. januar. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har pågrepet enda en mann i forbindelse med drapssaken i Asker. Mannen, som er i 20-årene, er siktet for grove trusler.

Mannen ble pågrepet 29. januar, og tirsdag ble han varetektsfengslet i to uker, melder Nettavisen. Mannen nekter straffskyld, opplyser hans forsvarer Bernt Birkeland.

Det var søndag 22. januar at en 31 år gammel norsk-iraner ble funnet livløs i sin egen bolig på Blakstad i Asker. Mannen døde tross politiets forsøk på gjenoppliving.

Fra før av er to menn på 27 og 33 år siktet for drap eller medvirkning til det. Begge ble forrige uke varetektsfengslet i fire uker med brev-, besøks- og medieforbud.

I tillegg er tre menn siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til det. To av dem ble forrige uke varetektsfengslet i fire uker, mens den tredje ble varetektsfengslet i to uker, ifølge Nettavisen.

Den avdøde skal samme kveld som han ble drept, ha omtalt en konflikt med navngitte personer i MC-miljøet utenfor Oslo.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling