Enda en mann pågrepet i overgrepssak i Trøndelag

I alt sju menn er siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ytterligere en mann er pågrepet i overgrepssaken i Sør-Trøndelag. I alt er sju menn nå siktet for oppbevaring eller distribusjon av bilder som viser overgrep mot barn.

Mannen ble pågrepet i et annet politidistrikt i slutten av forrige uke, opplyser Sør-Trøndelag politidistrikt mandag.

- Den taktiske og tekniske etterforskningen fortsetter denne uken med nye avhør av siktede og vitner. De tekniske undersøkelsene blir videreført og ventes å fortsette i lang tid framover, uttaler etterforskningsleder Roy Hoøen.

Flere kan bli pågrepet Han utelukker ikke flere pågripelser i saken. Ifølge NRK er den sist pågrepne mannen siktet etter straffelovens paragraf 204a.

Paragrafen omhandler materiale som viser overgrep mot barn eller en seksualisert framstilling. Både produksjon, anskaffelse og overlevering til andre rammes av lovbestemmelsen.

Største noensinne Sakskomplekset omtales som den største saken med overgrepsbilder i Sør-Trøndelag noensinne. To av de siktede er pågrepet i dette politidistriktet, mens de to siste er pågrepet andre steder i landet.

- Dette er en stor sak med flere millioner bilder og videoer. Vi oppdaget dette etter samarbeid med Kripos, og vi fikk retten med på en ransaking. Da kom vi over det store databeslaget, uttalte etterforskningslederen i forrige uke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.