Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Enda en mann siktet for drapet i Melhus i januar

Mann i 30-årene pågrepet fredag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har pågrepet og siktet en mann i 30-årene for drapet på en mann i Melhus i slutten av januar. Fra før er en mann i 20-årene siktet i saken.

Mannen ble pågrepet fredag kveld og er siktet for drap eller medvirkning til drap, opplyser politiadvokat Jørgen Aunet i Trøndelag politidistrikt.

Det er ikke tatt stilling til om mannen skal framstilles for fengsling. Han blir søndag framstilt for lege, og trolig avhørt av politiet.

- Det er en relasjon mellom denne mannen, mannen i 20-årene som er siktet i samme sak, og avdøde, men vi kan ikke si noe mer om hvilken relasjon dette er. Det er fortsatt for tidlig for oss å si noe konkret om hva som kan ha skjedd på stedet, men vi kommer tilbake med mer informasjon når vi kan, sier politiadvokaten.

- Etterforskningen fortsetter med fullt trykk, og det skal gjennomføres tekniske undersøkelser og taktisk etterforskning for å finne ut mer om de siktedes eventuelle rolle i drapet, sier Aunet.

Mannen i 30-årene har fått oppnevnt advokat Tore Angen som sin forsvarer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling