Enda en overdose GHB

Politiet på Sunnmøre advarer mot ekstremt livsfarlig dop-parti.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Natt til i går fikk politiet på Sunnmøre kjennskap til enda et tilfelle av overdose med det narkotiske stoffet GHB. Det er det 11. tilfellet på kort tid.

- Det er en kvinne i 20-årener som har tatt en overdose. Det er det 11. tilfellet i Ålesund på kort tid, sier Inger-Marie Sperre til Dagbladet.no.

- Etterforskningen er veldig vanskelig, ettersom de som blir tatt med mindre mengder i seg eller har brukt stoffet, ikke vil si noe om hvor de har fått tak i det.

I forrige uke døde en mann i 20-årene av en overdose av det samme stoffet i Ålesund. Politiet advarer nå mot bruk av det de regner som et ekstra farlig parti GHB.

- Vi vil derfor minne om at GHB-stoffet som er i omløp er svært farlig, skriver politiadvokat Inger-Marie Sperre i en pressemelding.

Politiet gjennomførte i går en ransaking av en bopel i Ålesund. To personer, en kvinne og en mann, ble da pågrepet. Politiet har ennå ikke bestemt seg for om disse skal fremstilles for varetektsfengsling. Det ble bare beslaglagt små mengder narkotika.

- Vi har bevisst valgt å gå aktivt ut i media for å forhindre at ungdom bruker stoffet. Det gjør etterforskningen med tanke på beslag vanskelig. De som produserer og omsetter stoffet vil naturlig nok være svært forsiktige og gjemme stoffet, sier Sperre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer