Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Enda en politimann drept i USA

En person er pågrepet etter at en politimann ble skutt og drept på jobb i Florida søndag, dagen etter at to av hans kolleger ble drept i New York.

PÅGREPET: En 23-åring er pågrepet og siktet for drapet på en politimann i Florida i dag. Foto: The Tampa Tribune, Chris Urso / AP /NTB Scanpix
PÅGREPET: En 23-åring er pågrepet og siktet for drapet på en politimann i Florida i dag. Foto: The Tampa Tribune, Chris Urso / AP /NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tampa (NTB-Reuters): Den 45 år gamle politimannen ble skutt i Tarpon Springs etter at han ble kalt ut til et oppdrag natt til søndag lokal tid. Han døde av skadene på et lokalt sykehus, opplyser politiet i Florida.

Lørdag ettermiddag ble to politibetjenter skutt og drept i New York. Gjerningsmannen, som skal ha uttrykt ønske om å hevne seg på amerikansk politi på grunn av en rekke drap politifolk har begått mot ubevæpnede, svarte menn, tok sitt eget liv.

Den antatte gjerningspersonen i Florida ble pågrepet etter at vedkommende flyktet fra åstedet i bil og krasjet. Politiet i Tarpon Springs ville søndag ikke gi noen ytterligere detaljer om den mistenkte eller omstendighetene rundt drapet. (©NTB)

SKUTT OG DREPT: Charles Kondek (45) Foto:  REUTERS/Pinellas County Sheriff's Office/NTB Scanpix
SKUTT OG DREPT: Charles Kondek (45) Foto: REUTERS/Pinellas County Sheriff's Office/NTB Scanpix Vis mer
Lik Dagbladet på Facebook