RASERI: Demonstranter utenfor kontoret til delstatsministeren i Uttar Pradesh krevde i dag hardere lut mto voldtektene i landet. Demonstrantene ble slått tilbake med vannkanoner. Foto: AP/ NTB Scanpix
RASERI: Demonstranter utenfor kontoret til delstatsministeren i Uttar Pradesh krevde i dag hardere lut mto voldtektene i landet. Demonstrantene ble slått tilbake med vannkanoner. Foto: AP/ NTB ScanpixVis mer

Enda en voldtektssak ryster India

Få dager etter at to kusiner ble gjengvoldtatt og drept i India, rystes landet av enda en grotesk voldtekt- og drapssak. En ung kvinne ble voldtatt, drept og deretter overøst med syre slik at hun ikke skulle kunne identifiseres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge den britiske avisen The Independent tror politiet at det mishandlede liket som ble funnet på en åker utenfor en landsby nord i landet, er levningene av en 22 år gammel kvinne som forsvant for kort tid siden. Men liket er så skadd at det ennå ikke er identifisert.

Den døde kvinnen ble ifølge politiet først gjengvoldtatt og deretter kvalt til døde før gjerningsmennene helte syre over ansiktet hennes slik at hun ikke lenger kunne gjenkjennes.

Liket ble funnet om lag 95 kilometer fra stedet der to kusiner ble gjengvoldtatt og deretter hengt forrige uke.

De mange voldtektene og drapene i India det siste halvannet året har blitt møtt med raseri blant mange indere. Mange har demonstrert mot myndighetenes manglende vilje til både å etterforske voldtekter og til å gjøre mer for å forhindre nye overgrep. (©NTB)