Enda et likfunn

Rester av nok et menneske er funnet nord for Stockholm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Bare timer etter at deler av en mannskropp ble funnet i Gnesta ble det funnet flere likdeler i et skogsområde noen kilometer fra utenfor Gnesta i går kveld. I formiddag slo politiet fast at det dreier seg om en menneskekropp.

- Beinet som har blitt funnet er et lårben fra et menneske. Men vi vet ikke om det er fra en mann eller en kvinne, sier Christer Ahlström ved Södertörnspolisen til Aftonbladet.

Boligområde

Det var en kvinne som var ute på kveldstur som gjorde funnet like før klokka ni i går kveld. Ved et slott i Norsborg sør for Stockholm fant politiet det de tror er en nygravd grav. I gropen lå det klær og benrester, sier Ahlström.

Nå innleder politiet mordetterforskning.

- Dette er et såkalt spaningsmord. Vi har ingen mistenkte og heller ingen aning om hvem offeret er, sier Ahlström.

Graver

Politiet setter i gang en omfattende utgravning på funnplassen.

Enda et likfunn

- Det første jeg skal gjøre nå er å kalle inn mer folk så vi kan sette i gang og grave umiddelbart sier Ahlström til Aftonbladet.se.

Dette er tredje gang på tre uker at det blir funnet likdeler i Stockholmsområdet. Det makabre funnet kommer bare to uker etter at politiet fant en søppelsekk med et hode, armer og bein under Centralbron i Stockholm 30. mars.