Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Enda et ran i Oslo: Kvinne slått ned

Natt til lørdag fant det sted nok et mobilran i hovedstaden. Denne gang var offeret en kvinne som ble slått til blods og fraranet en veske med mobiltelefon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Kvinnen ble slått ned og ranet av to gjerningsmenn i Munkedamsveien. Kvinnen ble ikke alvorlig skadd, opplyser operasjonssentralen i Oslo politidistrikt.

Politiet sendte flere patruljer til stedet for å lete etter gjerningsmennene.

Ranet skjedde ved 1-tiden natt til lørdag. Kvinnen var blodig og forslått da politiet kom til stedet, skriver VG.

Ifølge TV 2 ble kvinnen angrepet da hun kom gående. Hun ble slått i ansiktet og deretter fraranet to vesker. Det var svært mørkt på stedet, og hun har derfor ikke kunnet gi beskrivelser av gjerningsmennene.

Kvinnen ble sendt til legevakt for behandling av et kutt ved et øye, samt flere sårskader.

Torsdag kveld ble en mann i 30-årene kjørt til sykehus etter å ha blitt slått i hodet og frastjålet en mobiltelefon og en bag med treningstøy ved Bergkrystallen T-banestasjon i Oslo. Torsdag uken tidligere ble en person slått ned og fraranet en mobiltelefon på Grønland i Oslo. Samme kveld ble også flere andre frastjålet mobiltelefonene sine.

Natt til søndag 27. oktober ble tre personer fra ranet mobiltelefonene sine i Oslo sentrum. Samme morgen ble et ti år gammelt barn forsøkt fraranet en mobiltelefon på Helsfyr i Oslo.

(NTB)