- Endelig en avis som har forstått reise på nett

Dagbladet.no vant internasjonal pris for Reisetips.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

WIEN (Dagbladet.no): - Endelig en avis som har forstått reise på nett, sier en internasjonal jury om Dagbladet.nos reisetjeneste Reisetips.no.

I dag tildeles Dagbladet.no prisen Ifra XMA Cross Media Awards under den internasjonale aviskonferansen i Wien i Østerrike.

Vant over 50 prosjekter

Dagbladet.no fikk prisen i konkurranse med 50 andre prosjekter fra 18 ulike land. Prisen tildeles prosjekter som benytter flere medier og som bruker leserdeltakelse innovativt. Listen over de andre vinnerbidragene kan du se her. Prisen ble offentliggjort i formiddag, og deles ut på et arrangement på Ifra Expo i kveld.

I vår lanserte Dagbladet.no nettsiden Reisetips.no, hvor leserne kan dele sine beste reiseerfaringer, bilder og video med andre. De beste tipsene trykkes i papiravisen hver onsdag og lørdag og vises på forsiden av Dagbladet.no.

- Forskning viser at folk stoler mer på tips de får fra venner og bekjente enn fra journalister. Derfor lagde vi en tjeneste som gjorde det lettere å dele tips med hverandre, sier redaksjonssjef Jan Thoresen i Dagbladet.no.

Det som skiller tjenesten fra tradisjonelle reisetjenester, er at det ikke er journalister involvert i denne tjenesten. Leserne deler tips med hverandre og gir hverandre anbefalinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer