Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Endelig mer is

Og ikke helt etter planen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Endelig tid for repriser. Redaksjonen i Endelig Fredag er slått ut av varmen. Det er tydeligvis leserne også. Ingen artige innspill har nådd redaksjonen den siste uken, så derfor blir det repriser av gamle, gode slagere.

Er du glad i å mime til herrlige låter?

Det er disse gutta i Kina også. De er så glade i å mime til Backstreet Boys at de både er blitt kjendiser og rikinger i samme slengen.

Men hva gjør kompisen i bakgunnen?

Det er lett å la seg rive med foran skjermen når du spiller et spennende spill. Denne tyske gutten tar bokstavelig talt helt av. Vi anbefaler å skru ned lyden på PC\'en litte grann før du snurrer film.

Dagbladet.nos Ikke helt-redaksjon har fått mye kjeft for å ikke være morsomme. Derfor dro de ut på en iskremfabrikk for å lage en skikkelig sak. Den filmen ble fin nok den, men kameramann Øistein kunne ikke dy seg, og sendte oss en film om det som egentlig skjedde. Det endte med at Øistein måtte gjøre hele jobben selv.

INNELEVELSE: Det mangler ikke på innlevelse hos denne spillfantasten. Faksimile: You Tube
INNELEVELSE: Det mangler ikke på innlevelse hos denne spillfantasten. Faksimile: You Tube Vis mer