Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Endelig renvasket

Moren som har vært siktet for å ha arsenikkforgiftet sin datter er ikke bitter på politi eller sykehus, men skulle ønske de hadde gjort grundigere undersøkelser før siktelsen forelå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg føler ikke bitterhet, bare glede over at siktelsen ble henlagt, men sykehuset og politiet må ha grundigere ting å gå ut med, de skulle ha sjekket saken grundigere, sier Ellen Inger Aspaas (48) til NTB i dag, samme dag som politiet frafalt den alvorlige siktelsen mot moren og avsluttet etterforskningen.

Det var en glad mor og en glad datter på åtte år NTB traff på et hotellrom i Trondheim. Datteren omfavnet moren lenge og vel og smilte over å være sammen med moren sin igjen.

- Jeg føler meg renvasket og det skal bli godt å komme tilbake i normalt gjenge igjen i Brønnøysund. Datteren min skal begynne på skolen og jeg skal etter hvert begynne i jobb igjen, sa Aspaas.

Hun forteller om den grufulle dagen 2. juni da hennes åtte år gamle datter ble tatt fra henne og brakt til et barnehjem i en annen kommune.

- Jeg kan ikke beskrive hvordan det føltes når hun ble tatt fra meg. Det har vært ille, helt forferdelig, det finnes ikke ord for hvordan en mor opplever slikt, sier Aspaas.

(NTB)

48 år gamle Ellen Inger Aspaas er bare lykkelig for at hennes åtte år gamle datter kan helbredes, men sier saken har vært en enorm påkjenning. Kvinnen ble i slutten av juni siktet for å ha arsenikkforgiftet sin datter etter at Sandnessjøen sykehus slo alarm i forbindelse med prøver. Nå henlegger politiet saken.