Endelig ros for Gardermoen

GARDERMOEN (Dagbladet): Flyplassen på Gardermoen er frisk fra barnesykdommene. Nå går alt så meget bedre. Eksperter skamroser flyplassen og oppstarten. Passasjerer og ansatte smiler, men det kan komme tilbakefall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gardermoen har bestått ildprøven og er nå fri fra de største feil og mangler. Flyene går når de skal og det er raskere å reise fra Gardermoen enn det var fra Fornebu. Innsjekkingen og sikkerhetskontrollen tar mye mindre tid.

Imponert

- Flyttingen fra Fornebu til Gardermoen har gått imponerende bra, sier Ray Lothian fra British Midlands til Dagbladet. Han har bodd i Norge de siste tre månedene og fulgt flyttingen med argusøyne. Og han er ikke i tvil:

- Gardermoen er de som har greid en slik flytting best i verden. Tenk på hva som skjedde i Osaka, Hong Kong og Munchen da de skulle starte opp. Jeg er meget imponert over det som er skjedd med Gardermoen. Tenk å være i rute etter mindre en uke. Det er rett og slett imponerende, sier Lothian. Også Helen Kent fra British Airways, Chris Turner fra British Midlands og Alexander Irland fra Serviceair er enige i at Gardermoen er best i verden etter bare seks dagers trafikk.

Raskere enn Fornebu

Hanne Hoel Pedersen reiste to ganger via Fornebu i går. Begge gangene var alt i rute. Flyet fra Haugesund landet på sekundet og flyet til Sogndal hadde avgang før tidstabell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer