Endelig Shampo-seier

LOS ANGELES: Columbus-Anaheim 5-2. Espen Knutsen la to målgivende pasninger, ble frastjålet én, men var strålende fornøyd med den etterlengtede seieren mot Anaheim i natt. - Nå er jeg lettet, sier Shampo til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NHL-nordmannen var veldig god i den første halvdelen av kampen mot sine gamle lagkamerater i natt. Og det var aldri noen tvil om at Columbus' tapsrekke skulle stoppe på åtte.

- Litt uvant å spille mot Ducks, men det var deilig å vinne igjen. Det var på tide, sier Espen.

Fire av Columbus' mål kom i overtallsspill. Og Shampo var involvert i tre av dem. I tillegg scoret han nesten det første målet.

- Det funket bra i power play i dag. Jeg er fornøyd med eget spill også, sier Espen som for første gang noterte seg for mer enn ett poeng i én NHL-kamp.

Skjermet keeperen

De Shampo-involverte målene kom slik:

1-0: Geoff Sanderson tar med seg pucken inn i offensiv sone og legger igjen for Shampo som kommer i fart over blålinja. Espen går frekt på mål men får ikke skutt. Sanderson følger derimot opp og backhander inn pucken. - Merkelig at jeg ikke ble kreditert med en målgivende pasning, sier Espen.

2-0: Shampo er spillefordeler i overtallsspill og sender nydelig pucken til Jamie Heward som fyrer av fra blålinja. Pucken treffer Steve Heinze på veien og smetter inn.

4-0: Nytt overtallsspill der pucken spretter ut til Heward som fra ti meters hold sender pucken forbi en skjermet Anaheim-keeper. Foran mål står nemlig Shampo og dekker Ducks-keeperen Dominic Roussel. - Uvant posisjon for meg, ler Espen.

5-2: Shampo spiller fri Sanderson, som finner Heinze som scorer etter et vakkert soloraid. Nytt Shampo-poeng.

Boston

Og Espen ble også ranet for en kjempesjanse da han kom alene med keeperen i første periodes siste sekund. Men sluttsignalet gikk av før Vålerenga-gutten fikk skutt. Det betydde ikke så mye, for Columbus ledet 3-0 etter første periode. Og de 15 648 tilskuerne i Nationwide Arena var i himmelen. Der ble de kampen ut.

- Dette var morsomt. Stemningen var stor i garderoben etterpå. Men nå får vi håpe det går bra mot Boston i morgen også, sier Espen.