«Endelig tjener jeg mine egne penger»

Fredrik Pettersen var drittlei skolen og kontaktet NAV. Nå fryder han seg i fast jobb. 7000 unge har forlatt ledighetsstatistikken det siste året.

NYTT LIV: Fredrik Pettersen (22) har fått et nytt og bedre liv etter at han fikk fast ansettelse ved Romerike Avfallsforedling. - Aller morsomst er det å jobbe med farlig avfall, forteller han til statsminister Erna Solberg. Til venstre Daniel Berg-Hansen, leder i NAV Rælingen, som skaffet Fredrik kontakt med arbeidsgiveren. Foto: Lars Eivind Bones
NYTT LIV: Fredrik Pettersen (22) har fått et nytt og bedre liv etter at han fikk fast ansettelse ved Romerike Avfallsforedling. - Aller morsomst er det å jobbe med farlig avfall, forteller han til statsminister Erna Solberg. Til venstre Daniel Berg-Hansen, leder i NAV Rælingen, som skaffet Fredrik kontakt med arbeidsgiveren.
Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SKEDSMO I AKERSHUS (Dagbladet): Nye tall fra SSB viser at antall ungdommer utenfor arbeid, skole og annen opplæring det siste året har falt fra 73.000 til 66.000.

22-årige Fredrik Pettersen fra Rælingen er en av de 7000 unge som har forlatt ledighetsstatistikken.

- Jeg har aldri hatt det bedre, endelig tjener jeg mine egne penger, sier Fredrik Pettersen til Dagbladet.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer