Endresen får stjernepublikum

DUBLIN (Dagbladet): Tor Endresen og hans «San Francisco» kan få et meget stjernespekket publikum under finalen på The Point i Dublin lørdag kveld. De hotteste spekulasjonen går ut på at slagerstorheter som Cliff Richard, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan og to stykk ABBA vil sitte i salen for å kaste ekstrem kjendisglans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge sjefprodusent Noel Curran i irsk rikskringkasting, RTE, er det 100 prosent sikkert at alle de nevnet artistene vil bidra med videosnutter i VIP-klassen under showet. Ifølge uoffisielle GP-kilder hevdes det at fjernsynsselskapet også prøver å få dem til å komme til Dublin, ikke for å synge, men for å være hedersgjester.

- Hvis noen av disse artistene kommer til finalen blir det helt fantastisk, helt utrolig, men jeg tror det ikke før jeg får se det, sier Tor, som har truffet fransk-kanadiske Celine Dion tidligere. Hun som etter at hun ble GP-vinner i 1988 for Sveits med «Ne Partez Pas Sans», har solgt millioner av mjuksoulskiver og blitt Røkke-rik.

Dion gråt

- Celine Dion traff jeg etter at hun vant her i Dublin. Hun var totalt ukjent og satt inne i garderoben etter seieren og gråt av glede. Jeg tok faktisk bilder av henne for en avis og ga henne mange klemmer, sier en strålende opplagt Tor Endresen etter gårsdagens første prøveopptreden.

- Det satt som ei kule i går, rett og slett megabra. Nå er jeg endelig i Grand Prix-finalen, det er en av mine gamle drømmer som endelig går i oppfyllelse, sier Tor fra Bergen, byen som faktisk har ett bra fotballlag for tida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer