«Game of Thrones»

- Endringene har virkelig påvirket oss

Forfatteren bak Game of Thrones, George RR Martin, sier at endringer i strømmetjenesten HBO Max påvirker framtidige «Game of Thrones»-serier.

PÅVIRKES: George RR Martin sier at endringer i HBO Max påvirker framtidige «Game of Thrones»-prosjekter. Nå er noen av disse seriene lagt på hylla, ifølge forfatteren. Foto: Shutterstock/NTB
PÅVIRKES: George RR Martin sier at endringer i HBO Max påvirker framtidige «Game of Thrones»-prosjekter. Nå er noen av disse seriene lagt på hylla, ifølge forfatteren. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka kom forfatteren bak suksess-serien «Game of Thrones» med en skuffende beskjed til sine fans om de ulike spin off-seriene som er i gang på strømmetjenesten.

I et innlegg på sin egen blogg meddelte Martin at noen av spin-off-seriene til Game of Thrones er lagt på hylla på grunn av endringer som strømmetjenesten HBO Max har gjort i selskapet.

I april slo HBOs morselskap, Warner Media, seg sammen med Discovery. Dette betyr at flere av seriene, som tidligere har ligget på HBO Max, har blitt fjernet fra strømmetjenesten for å spare penger.

Dette inkluderer serier som blant annet «Love Life», «Minx» og «FBoy Island», skriver avisa Independent.

SUKSESS: Serien «House of the Dragon» har hatt en enorm suksess. Emma D’Arcy er en av skuespillerne som spiller Rhaenyra Targaryen i HBO-serien. Foto: Photo by Chris Delmas / AFP/NTB
SUKSESS: Serien «House of the Dragon» har hatt en enorm suksess. Emma D’Arcy er en av skuespillerne som spiller Rhaenyra Targaryen i HBO-serien. Foto: Photo by Chris Delmas / AFP/NTB Vis mer

Ikke fått grønt lys

Til tross for den enorme suksessen til årets Game of Thrones-serie, «House of the Dragon», som slo alle HBOs rekorder noensinne, sier Martin at det fortsatt er uavklart hva som kommer til å skje med andre serieprosjekter, som er under utvikling.

- Ingen av seriene har fått grønt lys enda, selv om vi fortsatt har håp … Kanskje snart. Noen av seriene har blitt lagt på hylla, men jeg vil ikke si at de er lagt døde. Alle endringene på HBO Max har virkelig påvirket oss, skriver Martin.

Han avslører imidlertid ikke hvilke serier som nå er satt på vent.

Nye serier på gang

Independent skriver at det er minst seks Game of Thrones-serier som ryktes å være under utvikling i samarbeid med HBO.

Blant disse er seriene «Tales of Dunk and Egg», «10 000 Ships» og en serie om karakteren Jon Snow som Kit Harington allerede er knyttet til.

Videre i blogginnlegget berømmer han skuespillerinnene Emma D’Arcy og Milly Alcock for å ha mottatt priser fra Golden Globe og Critics’ Choice Movie Awards for deres opptredener som Rhaenyra i serien «House of the Dragon».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer