Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Enebolig i Stjørdal totalskadd i brann

En enebolig i Stjørdal i Trøndelag er fullstendig nedbrent etter en kraftig brann. Politiet kan ikke bekrefte at alle som befant seg i huset, ble reddet ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Trøndelag fikk beskjed om brannen søndag klokken 17.15. På grunn av vindretningen fryktet brannvesenet at brannen skulle spre seg.

– Vi evakuerte folk både fra boligen som brant og et nabohus. Det er et boligområde hvor husene ligger tett, så det var fare for spredning, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Flere personer ble evakuert fra eneboligen, og noen er sendt til legevakta, men politiet sier at det er for tidlig å si om det er noen som er savnet.

– Huset er fullstendig nedbrent, og flere personer er sendt til legevakta for kontroll. Ingen av disse skal være alvorlig skadd. Vi kan foreløpig ikke si noe om det er noen som er savnet, sier Lægdheim.

Politiet vil foreta tekniske undersøkelser på branntomta når det blir mulig. Brannen var svært kraftig. Selv om nødetatene kom raskt til stedet, var boligen helt overtent da de kom fram.

– Det er altfor tidlig å si noe om årsaken til brannen, sier Lægdheim.

Brannmannskapene holdt søndag kveld på med etterslukking.

​(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!