Enebolig og gårdsbygning brant ned

Ingen mennesker skadd i Melhus og Fredrikstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 En driftsbygning brant natt til tirsdag ned på en gård i Melhus i Sør-Trøndelag. i morgentimene ble også et bolighus på Rolvsøy i Fredrikstad lagt i aske.

Det var en stund fare for spredning av flammene fra driftsbygningen til to boliger på gårdeni Melhus, men brannmannskapene klarte å hindre at flammene spredte seg.

- De som bor i husene, kom seg velberget ut. Ingen ble skadd, og det var ikke dyr i driftsbygningen. Men bygningen er nedbrent, opplyser operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om brannen klokken 5.49. Saken vil bli etterforsket på vanlig måte. Brannårsaken er foreløpig  ukjent.

Full fyr i Fredrikstad

I Fredrikstad fikk politi og brannvesen flere meldinger fra naboer ved 06.10-tiden om brann i et bolighus i Elveveien på Rolvsøy.

- Huset fikk store skader, men vi har fått avklart at det ikke var noen som bodde i huset. Det har stått tomt en periode på grunn av oppussing, og vi har heller ikke fått meldinger om at det har vært fest i huset på nyttårsaften, sier operasjonsleder Terje Lindahl i Østfold politidistrikt til Dagbladet.no.