Eneboliger påtent utenfor Bergen

Kastet flasker med brennbart materiale. Politiet jakter på pyroman.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Klokka 02.12 fikk politiet melding om en brann i et boligområde i Fyllingsdal.

- Det viste seg at det brant i en bil utenfor en bolig. Det brant også oppetter husveggen. I tillegg brant det i en bod i en annen bolig like ved, opplyser operasjonsleder Sven Johannessen ved Hordaland politidistrikt.

Brannvesenet var raskt på pletten og slukket brannene. En barnefamilie oppholdt seg i den ene boligen. Den andre skal ha vært tom. Det er ikke rapportert om noen personskader som følge av ildspåsettelsen.

- Vi har funnet ting som tyder på at det er kastet flasker med brennbart stoff flere steder i området. Det er antageligvis bensin i flaskene. Vi har nå sperret av området, og søker med hund etter gjeningsmenn som kan ha forlatt stedet. Vi vil etterforske saken videre for å finne årsaken, sier operasjonsleder Johannessen.

Klokka 04.05 kunne politiet bekrefte ovenfor Dagbladet.no at de har mistanker en spesiell person for å stå bak brannene. De søker fremdeles i området etter personen. Politiet vil ikke gå ut med noen nærmere beskrivelse av den mulige gjerningsmannen eller -kvinnen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer