- Eneste tenketanken med et fornuftig standpunkt

Carl I. Hagen er stolt av støtten til HRS.

HAR SØRGET FOR STØTTE:  Carl I Hagen sier HRS har vært kontroversielle bare i den dumsnille delen av Norge.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
HAR SØRGET FOR STØTTE: Carl I Hagen sier HRS har vært kontroversielle bare i den dumsnille delen av Norge. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— Hvorfor har Frp gjentatte ganger gjort spesiell innsats for å sikre HRS penger?

— Fordi det er den eneste tenketanken med et fornuftig standpunkt, som har vært kritiske til den dumsnille og snillistiske politikken som er ført i dette landet, sier Carl I. Hagen.

— Hva er ditt syn på kontroversene de har vært involvert i og anklagene som er kommet mot dem?

— De har vært kontroversielle i den dumsnille delen av Norge, med Dagbladet i spissen, som bare vil hevde at innvandringen er et gode.

— Så du tror ikke på anklagene?

— Det har jeg ikke noe grunnlag for å si noe om. Det er sånt som står i Dagbladet, og det tar jeg ikke alvorlig. Mitt inntrykk av dem er positivt, selv om de blir kneblet, blant annet i Dagbladet.

— Og nå har jeg nevnt Dagbladet tre ganger, så du skal få det med. Jeg håper du tør å sitere meg skikkelig, legger Hagen til.

— Hele Norge ser at vi har enorme problemer og utfordringer som følge av den store fremmedkulturelle innvandringen til Norge. Og de husker at det har vært politikken til Sosialistisk Venstreparti, Venstre og Arbeiderpartiet som har gitt dem den de siste 30 åra. De vil også huske at det er Frp som har advart, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.