Omkommet  Paul Andrew Bramley var blant de som omkom under Germanwings-ulykken. Nå sørger familien hans. Foto:AP Photo/privat
Omkommet Paul Andrew Bramley var blant de som omkom under Germanwings-ulykken. Nå sørger familien hans. Foto:AP Photo/privatVis mer

Engelsk familie etter flyulykken: - Han betydde alt for oss

Paul Andrew Bramley kom aldri fram til de som ventet på han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


I går omkom 150 mennesker da et Germanwings-fly gikk styrtet i nærheten av byen Digne-les-Bains i den franske regionen Provence.

Blant dem var den 28 år gamle studenten Paul Andrew Bramley som var på vei hjem til familien sin i England via Düsseldorf før den skjebnesvangre ulykken inntraff.

- Paul var en snill og omsorgsfull sønn. Han var den beste sønnen som kan tenkes, han var alt for meg, sier mor Carol Bramley til The Independent.

Carol Bramley reiste hjem fra Mallorca for å møte sønnen sammen med faren hans, Philip, etter et år der sønnen hadde studert i den sveitsiske byen Luzern. Planen var å starte som lærling i hotellbransjen til neste år.
- Vi er dypt sjokkerte og kommer til å savne han, la Philip Bramley til i intervjuet.

Av de 150 som som er meldt omkommet i flyulykken skal 72 være tyske statsborgere, 35 spanske. Ellers er det meldt om omkomne fra Australia, Argentina, Iran, Venezuela, USA, Nederland, Colombia, Mexico, Japan, Belgia, Danmark og Israel.  

Flyet av typen Airbus 320 var kort vei fra sin planlagte destinasjon i Düsseldorf da det begynte å miste høyde.

Årsaken til flystyrten er hittil ukjent, men værforholdene skal ifølge franske meterologer ha vært fine da flyet gikk ned.

 Les mer: - Det var total ødeleggelse