Enger fortsatt på frifot

Kjendisfangen Pål Enger (32) er fortsatt på frifot etter at han rømte fra Gardermoen i går kveld. Politiet har ingen konkrete spor å gå etter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Enger så sitt snitt til å stikke av mens fanger fra Ullersmo landsfengsel ble vist rundt på Gardermoen i går kveld. Flukten ble meldt til politiet først en knapp time seinere, noe som har gitt politiet dårligere kort på hånda.

- Vi har ennå ikke konkrete spor å gå etter. Enger er etterlyst på vanlig måte, til landets politikammer, Interpol og Kripos, sier politiadjutant Runa Kosberg ved Romerike politikammer.

Etterforskningslederen påpeker at det ikke er straffbart å rømme. Romeriks-politiet har derfor ikke satt inn ekstrabemanning for å fakke den kjente rømlingen. Politiet ville i ettermiddag ikke si om telespor kan brukes til å peile ham inn. Pål Enger har snakket via mobiltelefonen etter flukten.

- Meld deg

Etter det Dagbladet :på nettet erfarer er det lite trolig at Pål Enger stakk av med fly fra Gardermoen.

Advokaten hans, Fritjof Feydt, ber klienten om å melde seg. - Dette virker så meningsløst. Han har tidligere hatt mange anledninger til å rømme slik at han ville hatt et større forsprang på politiet. Ansiktet hans er nå velkjent for de aller fleste i hele landet gjennom reklamen som TV2 sender. Han vil bli lett gjenkjent, også bakfra, sier Feydt til Dagbladet: på nettet.

Politiet ber om tips fra publikum. En kvinne hevder å ha sett rømlingen på Bryn-senteret i Oslo ved 21-tida i går kveld.