Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Enger fortsatt på frifot

Kjendisfangen Pål Enger (32) er fortsatt på frifot etter at han rømte fra Gardermoen i går kveld. Politiet har ingen konkrete spor å gå etter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Enger så sitt snitt til å stikke av mens fanger fra Ullersmo landsfengsel ble vist rundt på Gardermoen i går kveld. Flukten ble meldt til politiet først en knapp time seinere, noe som har gitt politiet dårligere kort på hånda.

- Vi har ennå ikke konkrete spor å gå etter. Enger er etterlyst på vanlig måte, til landets politikammer, Interpol og Kripos, sier politiadjutant Runa Kosberg ved Romerike politikammer.

Etterforskningslederen påpeker at det ikke er straffbart å rømme. Romeriks-politiet har derfor ikke satt inn ekstrabemanning for å fakke den kjente rømlingen. Politiet ville i ettermiddag ikke si om telespor kan brukes til å peile ham inn. Pål Enger har snakket via mobiltelefonen etter flukten.

- Meld deg

Etter det Dagbladet :på nettet erfarer er det lite trolig at Pål Enger stakk av med fly fra Gardermoen.

Advokaten hans, Fritjof Feydt, ber klienten om å melde seg. - Dette virker så meningsløst. Han har tidligere hatt mange anledninger til å rømme slik at han ville hatt et større forsprang på politiet. Ansiktet hans er nå velkjent for de aller fleste i hele landet gjennom reklamen som TV2 sender. Han vil bli lett gjenkjent, også bakfra, sier Feydt til Dagbladet: på nettet.

Politiet ber om tips fra publikum. En kvinne hevder å ha sett rømlingen på Bryn-senteret i Oslo ved 21-tida i går kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media