Enger rømte til Theatercaféen

Ti minutter etter at politiet sendte ut etterlysning på «Skrik»-tjuv Pål Enger, var han på vei inn døra til Theatercaféen. Den fasjonable Oslo-restauranten var full av kjendiser da rømlingen kom ruslende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Arresterer TV2 for banditt-reklame

Det var Per Henrik Stenstrøm, programleder i TV3s «Etterlyst», som oppdaget den fløyne fengselsfuglen på restauranten ved 20.30-tida onsdag kveld, skriver Verdens Gang.

- Jeg sto og ventet på bord da Pål Enger svinset forbi meg, sier Stenstrøm til avisa. - Jeg visste han hadde åpen soning og reagerte ikke på at han dukket opp på Theatercaféen.

Det Stenstrøm ikke visste, var at Pål Enger hadde rømt under en utflukt til Gardermoen bare to og en halv time tidligere.

- Vi sto utenfor inngangen til selve restauranten da Pål Enger kom i rask gange fra toalettet og inn i restauranten. Det virket som han hadde det travelt, sier Stenstrøm, som ikke var det eneste kjente fjeset i lokalet denne kvelden.

Flere kjendiser

Blant dem som tilbrakte deler av kvelden i samme lokale som Norges mest berømte kunst-tjuv, var Arve Tellefsen, Rema 1000-sjef Odd Reitan, journalist Svein Torgersen, møbelprodusent Jens Petter Ekornes, Røkkes eks-kjæreste, fiolinisten Gro Elisabeth Sille og nestleder i Frp, Vidar Kleppe.

Stenstrøm var antagelig alene om å legge merke til Engers ankomst. Da han satt i bilen på vei til jobb i går morges og hørte at Pål Enger hadde rømt, holdt han på å kjøre av veien.

- Jeg ringte med en gang til politiet og fortalte hva jeg hadde sett, sier han.

LEI AV Å SONE? Pål Enger foretrakk Theatercaféen onsdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer