Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Enger tilbake på TV2

Landets mest pr-kåte rømling Pål Enger fortalte i beste sendetid at han trengte en pause fra soningen, og at det var derfor han stakk av i går. Per Ståle Lønning klarte det politiet hittil ikke har klart: å få tak i kunsttyven i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kunsttyven Pål Enger er ikke mer på flukt enn at han i formiddag tok kontakt med Per Ståle Lønnings «Sentrum»-redaksjon og tilbød dem et intervju. PR-kåte Enger ønsket å fortelle hvorfor han stakk av fra en omvisning på Gardermoen i går. Enger mener seg fortsatt uskyldig dømt for «Skrik»-tyveriet, og fikk lov til å fortelle det i beste sendetid på TV2. Kanalen har tidligere i dag fått sterk kritikk for å bruke Pål Enger og Espen Lie i en reklame for kanalens dekning av VM i Ramsau.

Ifølge TV2-nyhetene holdt ikke Pål Enger ut i fengsel, dessuten hadde han nytt alkohol under utflukten, og fryktet for konsekvensene.

Frykter du ikke at dine medfanger kan bli lidende for din rømning, ville Per Ståle Lønning vite.
- Det er bare pisspreik. Det er i så fall en kortsiktig virkning, svarte Enger.

Engers advokat Fritjof Feydt har bedt sin klient om å melde seg. Han mente trolig til politiet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media