«Englands farligste mann» er død

«Mad» Frankie Fraser ble 90 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den tidligere beryktede London-gangsteren «Mad» Frankie Fraser (90) er død etter at han har ligget en stund i koma, skriver London Evening Standard.

Hadde alzheimers Frankie Fraser fikk alzheimer for tre år siden, og førsteamanuensis Eddie Richardson ved sykehuset Kings College i Sør-London forteller at «Fraser omtrent ikke visste hvilken dag det var i dag».

Den tidligere beryktede gangsteren hadde nettopp gjennomgått kirurgi for et brukket ben, men da det ble noen komplikasjoner ved prosedyren ble han overført til intensivavdelingen.

42 år i fengsel Fraser har en lang historie bak seg.

I 1991 ble han skutt i hodet utenfor Turnmills Club i Clerkenwell, men overlevde.

I fjor var han involvert i et basketak på sin omsorgsbolig i Peckham, skriver London Evening Standard. Han har i ettertid hevdet han «bare prøvde å holde fred» da politiet ble tilkalt.

Fraser tilbrakte totalt 42 år i fengsel i løpet av sitt liv for ulike lovbrudd, inkludert innbrudd og overfall.

 DØD:  Den tidligere beryktede London-gangsteren «Mad» Frankie Fraser (90) er død etter at han har ligget en stund i koma, skriver London Evening Standard. Foto: NTB Scanpix.
DØD: Den tidligere beryktede London-gangsteren «Mad» Frankie Fraser (90) er død etter at han har ligget en stund i koma, skriver London Evening Standard. Foto: NTB Scanpix. Vis mer