Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Englands farligste mann» er død

«Mad» Frankie Fraser ble 90 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den tidligere beryktede London-gangsteren «Mad» Frankie Fraser (90) er død etter at han har ligget en stund i koma, skriver London Evening Standard.

Hadde alzheimers Frankie Fraser fikk alzheimer for tre år siden, og førsteamanuensis Eddie Richardson ved sykehuset Kings College i Sør-London forteller at «Fraser omtrent ikke visste hvilken dag det var i dag».

Den tidligere beryktede gangsteren hadde nettopp gjennomgått kirurgi for et brukket ben, men da det ble noen komplikasjoner ved prosedyren ble han overført til intensivavdelingen.

42 år i fengsel Fraser har en lang historie bak seg.

I 1991 ble han skutt i hodet utenfor Turnmills Club i Clerkenwell, men overlevde.

I fjor var han involvert i et basketak på sin omsorgsbolig i Peckham, skriver London Evening Standard. Han har i ettertid hevdet han «bare prøvde å holde fred» da politiet ble tilkalt.

Fraser tilbrakte totalt 42 år i fengsel i løpet av sitt liv for ulike lovbrudd, inkludert innbrudd og overfall.

 DØD:  Den tidligere beryktede London-gangsteren «Mad» Frankie Fraser (90) er død etter at han har ligget en stund i koma, skriver London Evening Standard. Foto: NTB Scanpix.
DØD: Den tidligere beryktede London-gangsteren «Mad» Frankie Fraser (90) er død etter at han har ligget en stund i koma, skriver London Evening Standard. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling