Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Englands mest ettersøkte mistenkt for å ha drept to politikvinner

Utlovet dusør på 464 000 kroner for informasjon som kunne lede til 29-åringen Dale Cregan.

MELDTE SEG FOR POLITIET: Dale Cregan er en av Englands mest ettersøkte menn. Bildet som er utgitt av politiet viser 29-åringen med et falsk onyx øye. 29-åringen skal angivelig ha fortalt venner at han skal ha mistet øye etter å ha blitt truffet av en slåsshandske under et slagsmål med politiet i Thailand.  Foto: Greater Manchester Police/ Reuters
MELDTE SEG FOR POLITIET: Dale Cregan er en av Englands mest ettersøkte menn. Bildet som er utgitt av politiet viser 29-åringen med et falsk onyx øye. 29-åringen skal angivelig ha fortalt venner at han skal ha mistet øye etter å ha blitt truffet av en slåsshandske under et slagsmål med politiet i Thailand. Foto: Greater Manchester Police/ Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):To ubevæpnede politikvinner er drept i en skyteepisode i Manchester i dag.

En av Englands mest ettersøkte menn, Dale Cregan, er mistenkt for å stå bak drapene, melder Skynews i ettermiddag.

Rutineoppdrag Kvinnene ankom Abbey Garden i Hattersley like før klokken 11 i formiddag på det som ble beskrevet som et rutineoppdrag. Den ene av de to ble skutt og drept på stedet, mens den andre kvinnen døde av skadene på sykehuset.

Like etter at kvinnene ble skutt, møtte Dale Cregan opp på en lokal politistasjon og meldte seg selv inn. Han er nå mistenkt for drapet på de to kvinnene.

29-åringen er ettersøkt i forbindelse med et annet pistol- og granatangrep som drepte David (46) og hans sønn Mark (23).

- Tragisk Ifølge vitner skal hele 13 skudd ha blitt avfyrt på stedet. Det ble også rapportert om en eksplosjon på stedet.

- Dette er en tragisk dag for hele politikorpset, sier assisterende sjefskonstabel i Manchester-politiet, Garry Shewan, til Skynews.

- Vi har nå bevæpnet politipersonell som patruljerer området, og vi vil holde folk oppdatert utover dagen, sier han.

En dusør på 50 000 britiske pund, eller omtrent 464 000 norske kroner, var lovet til vedkommende som kunne gi informasjon som ville lede til Cregans arrest. 

Bildet av 29-åringen, som er utgitt av politiet, viser at han har et falsk onyx øye. Cregan skal angivelig ha fortalt venner at han mistet øyet etter å ha blitt truffet av en slåsshandske under et slagsmål med politiet i Thailand, melder Daily Mail.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media