Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Englands nye yndling

Britene har siden lørdag ventet spent på å få se det første bildet av lille Leo Blair. I ettermiddag ble spenningen utløst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familiebildet ble tatt i går av Mary McCartney, datter av sir Paul og avdøde Linda. Det var mamma Cherie Blair som personlig ønsket av Mary McCartney skulle ta de første bildene av Leo. De to kvinnene ble kjent gjennom veldedighetsarbeid til inntekt for brystkreftforskning.

Ved siden av det ene bildet som pressen kan bruke gratis, ble ytterlige 14 fotografier lagt ut for salg til inntekt for kreftforskning.

Livet med Leo er nok blitt travlere for statsminister Tony Blair enn han hadde regnet med. I dag avlyste han sin opptreden i parlamentets spørretime onsdag, og han vil heller ikke være til stede under torsdagens regjeringskonferanse, opplyste Downing Street.

Leo Blair, oppkalt etter Tony Blairs far, ble født klokken 00.25 lørdag 20. mai. Han veide 3.065 gram, og fødselen varte 12 timer.

(NTB)

Her er det første bildet av Storbritannias nye yndling. Gutten var halvannet døgn da Mary McCartney, datteren til sir Paul og avdøde Linda, fotograferte ham og foreldrene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling