Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Enighet om Nordbys sluttavtale i Norsk Tipping

Styreleder Sigmund Thue og Reidar Nordby ble fredag enige om den avgåtte tippedirektørens sluttavtale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Styreleder Sigmund Thue og Reidar Nordby ble fredag enige om den avgåtte tippedirektørens sluttavtale.

Samtidig holder kulturminister Trond Giske pressekonferanse om bråket ui Norsk Tipping nå.

Den nye avtalen innebærer at Nordbys arbeidsforhold i Norsk Tipping avsluttes. Den må imidlertid godkjennes i Norsk Tippings styre tirsdag 27. november.

Sluttavtalen innebærer at Nordby har gitt avkall på sin tidligere avtale om å fortsette som spesialrådgiver i selskapet.

- Jeg er glad for at Reidar Nordby har akseptert de endringer som er foretatt i forhold til den tidligere inngåtte avtalen, sier styreleder Sigmund Thue.

Konsulent

Som det ble kjent torsdag kveld, ønsker imidlertid Norsk Tipping å nyttiggjøre seg Nordbys kunnskaper ved kjøp av konsulenttjenester ved behov. Nordby er ikke sikret et bestemt omfang av konsulenttjenester, og Norsk Tipping er ikke garantert tilgjengelighet fra Nordbys side, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Det har stormet rundt Reidar Nordby etter at det sist tirsdag ble kjent at han hadde unndratt 380.000 i beskatning for gartnertjenester. Nå håper Reidar Nordby at det blir ro rundt Norsk Tipping.

Foto: DAGBLADET/THOMAS RASMUS SKAUG
Foto: DAGBLADET/THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer

- Norsk Tipping er avhengig av et godt omdømme. Jeg håper vi gjennom den nye avtalen bidrar til å skape ro rundt selskapet, sier Reidar Nordby.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling