Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Enka ble ikke robbet

Politiet avkrefter at innbruddstyver skal flere ganger ha tatt seg inn i huset til enka etter legen Roger Gundersen.

INNBRUDD:  Tidligere i høst fikk enka etter legen Roger Gundersen, fikk ett års fengsel for medvirkning til mannens selvmord. Tønsbergs Blad meldte tidligere i dag om at gården hvor enka bor nå har blitt robbet flere ganger, og tyvene skal ha fått med seg et sekssifret beløp. Nå har de inntil videre trukket saken, i påvente av å få alle opplysnigene bekreftet.  Foto:ARNT E. FOLVIK/DAgbladet
INNBRUDD: Tidligere i høst fikk enka etter legen Roger Gundersen, fikk ett års fengsel for medvirkning til mannens selvmord. Tønsbergs Blad meldte tidligere i dag om at gården hvor enka bor nå har blitt robbet flere ganger, og tyvene skal ha fått med seg et sekssifret beløp. Nå har de inntil videre trukket saken, i påvente av å få alle opplysnigene bekreftet. Foto:ARNT E. FOLVIK/DAgbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):Tidligere i dag skrev  Tønsbergs Blad at skal tyver ha slått til mot huset til enka etter legen Roger Gundersen flere ganger de siste dagene.

- Det er et beløp av betydelig størrelse. Dette er en sak som er under etterforskning og jeg kan ikke si så mye mer enn det, sier operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til Tønsbergs Blad.    

Da det hersket tvil om det faktisk var huset til Gundersen som har blitt ranet, valgte avisen istad å trekke saken enn så lenge.

- Uriktig Nå går politiet i Tønsberg ut avkrefter det hele episoden:

- Tønsbergs Blad melder i dag at at det har vært innbrudd i boligen til enken etter avdøde lege Gundersen i Horten.
Dette medfører ikke riktighet. Politiet har ikke mottatt noen anmeldelser eller meldinger om innbrudd i den nevnte bolig, skriver politiet i en pressemelding.

De bekrefter derimot at det har vært innbrudd i en annen bolig:

- Det har imidlertid i helgen vært innbrudd i en annen bolig i Horten der det er tatt blant annet en del antikviteter. Koblingen mellom dette innbruddet og boligen til Gundersen får stå for Tønbergs blads regning, skriver Torgny Alstad,
kommunikasjonsrådgiver ved Vestfold-politiet i en pressemelding.

Legen Roger Gundersen døde 3. september i fjor, etter at hans kone satte en dødelig dose med heroin i mannens arm. 

Kvinnen erkjente å ha hjulpet ektemannen, men nektet straffeskyld.

Den 55 år gamle kvinnen ble i november i år dømt til ett års fengsel for å ha hjulpet mannen å begå selvmord. 

Enka må sone seks måneder i fengsel, siden halve dommen er betinget. 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!