Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Enka mener drapet var planlagt

Teresa (36) tror en konspirasjon tok livet av norsk eks-mann (50) på Filippinene.

KONSPIRASJON: Teresa (36) var tidligere gift med nordmannen (50) som mandag ble drept på Filippinene. Hun anklager de tre drapsmistenkte personene som var i boligen for å stå bak en konspirasjon der målet var å få nordmannen drept. Her er hun sammen med parets ni år gamle datter, som var i huset da faren ble drept. Foto: Privat
KONSPIRASJON: Teresa (36) var tidligere gift med nordmannen (50) som mandag ble drept på Filippinene. Hun anklager de tre drapsmistenkte personene som var i boligen for å stå bak en konspirasjon der målet var å få nordmannen drept. Her er hun sammen med parets ni år gamle datter, som var i huset da faren ble drept. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne (38), en mann (25) og en jente (16) er mistenkt for å stå bak drapet på en nordmann (50) bosatt på Filippinene mandag.

16-åringen har innrømmet at hun drepte nordmannen, men hevder det skjedde i selvforsvar.

Ifølge hennes forklaring, ble de holdt fanget av nordmannen. Han skal ha truet dem med en revolver, og tvunget jenta til å kle seg naken.

- Konspirasjon
Ifølge dagens utgave av lokalavisa Sun Star Cebu, har nordmannens eks-kone sagt til politiet at hun ikke tror på de tre «gislenes» forklaring.

36-årige Teresa mener ifølge avisa at de tre har dannet en konspirasjon for å ta livet av nordmannen, og at det hele derfor var planlagt.

Dagbladet skrev i går at nordmannens ni år gamle datter blir et nøkkelvitne for politiet. Jenta var i boligen da faren ble drept.

ÅSTEDET: Nordmannen ble drept med flere knivstikk. Foto: Privat
ÅSTEDET: Nordmannen ble drept med flere knivstikk. Foto: Privat Vis mer

Men nå tyder mye på at hun ikke kan si hvem som knivstakk faren.

Langt rulleblad
- Når jeg spør henne hvem som stakk kniven i faren, svarer hun at hun ikke vet det, sier eks-kona Teresa til Sun Star Cebu.

I dag har også nyheten om at 50-åringen er en beryktet seksualforbryter i Norge lekket ut til filippinske medier.

Sun Star Cebu har snakket med Fredrikstad Blad, som forteller om det lange rullebladet til nordmannen. Dermed er mannens bakgrunn blitt førstesidestoff på Flippinene i dag.

DØMT: Nyheten om at nordmannen (50) er en beryktet seksualforbryter, har i dag lekket ut på Filippinene. Foto: Privat
DØMT: Nyheten om at nordmannen (50) er en beryktet seksualforbryter, har i dag lekket ut på Filippinene. Foto: Privat Vis mer

Alle mannens pårørende i Norge er varslet om dødsfallet.

HUSET: Siden nordmannen (50) slapp ut fra sikring i Norge i 2000, har han mer eller mindre bodd på Filippinene. Foto: Privat
HUSET: Siden nordmannen (50) slapp ut fra sikring i Norge i 2000, har han mer eller mindre bodd på Filippinene. Foto: Privat Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media