Ensom 14-åring invadert av ungdomsgjeng

Har vært alene hjemme i påska. - Det er ikke slik at hun var overlatt til seg selv sier mora.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ei 14-årgammel jente i Moss fikk hjemmet invadert av 20 ungdommer mens hun var alene hjemme på påskeaften, melder politiet.

Jenta hadde vært alene hjemme i nesten en uke da innbruddet skjedde. Ifølge jenta er foreldrene bortreist, men hun hadde fått besøk av en slekning en gang om dagen opplyser politiet.

Politiet opplyser at ingen ennå er pågrepet i saken etter at ungdommene tok seg inn i hjemmet. De skal ha stjålet alkohol, mobiltelefon og en PC fra huset.

Barnevernet uvitende om saken At den mindreårige jenta er overlatt til seg selv skal ha bekymret politiet.

- Vi skrev en melding til Barnevernet, altså en liten rapport om det som har funnet sted, sier operasjonsleder Alf Solstad ved Østfold politidistrikt til Dagbladet.

Men etter det Dagbladet forstår, har ikke Barnevernet i Moss tatt tak i saken ennå. Verken politiet eller barnevernet har til nå tatt hånd om den svært unge jenta.

- Dette er en sak som er ukjent for barnevernstjenesten, sier Ingrid Blindheim, barnevernsleder i Moss kommune til Dagbladet.

- Slektning passer på - Det er ikke så rart om barnevernet ikke har hørt om saken ennå. Vi skrev en melding, altså en liten rapport om det som har funnet sted, sier Solstad når Dagbladet konfronterer ham med barnevernslederens reaksjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer