Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Enstemmig gjenvalgt

Erna Solberg fikk full oppreisning på Høyres landsmøte i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De som har ment at partilederen har liten støtte innad i partiet, måtte bite det i seg under valget søndag. Solberg ble enstemmig gjenvalgt for to nye år til dundrende applaus. Ingen motkandidater ble fremmet.

Stayer

Lederen for valgkomiteen, Oddvar Nilsen, er ikke overrasket.

- Erna har en kondisjon og en stayer-evne som kan ta pusten fra noen og enhver. La meg si det slik - jeg kjenner Erna - hun er ikke akkurat jenta som legger seg ned og griner når det er tungt og trasig. Erna bretter opp ermene og kjemper, sier han til Høyres hjemmesider.

Må bevise

Per-Kristian Foss ble gjenvalgt som 1. nestleder og Jan Tore Sanner gjenvalgt som 2. nestleder.

Men nå må Solberg bevise fram mot kommunevalget neste år. Går partiet på en ny valgsmell da, er det trolig at Erna trekker seg.

INGEN MOTKANDIDATER: Erna Solberg fortsetter å være leder for Høyre.
INGEN MOTKANDIDATER: Erna Solberg fortsetter å være leder for Høyre. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling