Møte om Trond Giskes comeback

Enstemmig innstilt

Droppet kampvotering om nestlederplass, blir medlem i arbeidsutvalget.

TILBAKE: Trond Giske får etter alt å dømme plass som styremedlem i Trøndelag Ap. Valgkomiteen startet møtet 9.30 onsdag. Etter det Dagbladet forstår, har valkomiteen samlet seg om å få GIske inn i styret, men han blir ikke nestleder. Ned Alley / NTB scanpix
TILBAKE: Trond Giske får etter alt å dømme plass som styremedlem i Trøndelag Ap. Valgkomiteen startet møtet 9.30 onsdag. Etter det Dagbladet forstår, har valkomiteen samlet seg om å få GIske inn i styret, men han blir ikke nestleder. Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Valgkomiteen i Trøndelag Ap startet sitt møte klokka halv ti i dag. Etter det Dagbladet erfarer, har komiteen på ni medlemmer blitt enige om å innstille Trond Giske til en plass i arbeidsutvalget og landsstyret.

Etter det Dagbladet kjenner til, var det flertall i valgkomiteen for å innstille Giske som nestleder ved siden av May Britt Lagesen, men altså ikke enstemmighet.

Etter det Dagbladet erfarer, har Giske selv signalisert at han ville ha enstemmig innstilling istedenfor kampvotering om nestlederverv. Allerede i går kveld skal det ha blitt enighet om en slik løsning.

Unngå kampvotering

Dersom komiteen blir enig om å gi Giske en plass i arbeidsutvalget, unngås en opprivende kampvotering på årsmøtet 2.-3. mars.

I utgangspunktet blir Giske innstilt som vara til landsstyret. Dersom landsmøtet i Ap vedtar at de nye sammenslåtte fylkespartiene skal ha fire plasser i landsstyret, slik det ligger an til, vil Giske komme inn i landsstyret.

Dagbladet kjenner til at det ble jobbet til langt på natt for å sikre enighet og unngå dissens og kampvotering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer