Netflix - «Kastanjemannen»:

Enya (24) fikk sjokk av synet: - Ble livredd

Fant kastanjemann i egen stue.

KJENT FRA TV: Enya (24) ble plutselig oppmerksom på hva som stod i stua hennes. Foto: Privat
KJENT FRA TV: Enya (24) ble plutselig oppmerksom på hva som stod i stua hennes. Foto: Privat Vis mer
Publisert

- Jeg ble livredd! Jeg hadde nettopp sett serien dagen før, så det var skummelt at den plutselig sto der, sier danske Enya Andrea Christensen til Dagbladet.

Hun fant nemlig en «kastanjemann» i stua.

Den danske TV-serien «Kastanjemannen» er den nest mest populære Netflix-serien i Norge for øyeblikket, bare slått av «Squid Game». Dagbladets anmelder mener krimdramaet er «forvirrende bra», og triller en femmer på terningen.

Uten å røpe for mye fra serien kan vi si at det er et fryktelig dårlig tegn om man ser nevnte figur i huset sitt. «Kastanjemannens» ofre i Netflix-serien er blant annet «dårlige mødre».

SUKSESS: Serieversjonen av den danske krimsuksessen er blitt veldig populær. Video: Netflix Vis mer

Døra var ulåst

Enya og kjæresten hennes bor i Aalborg med deres to år gamle datter, og mora hadde nettopp kommet hjem til en ulåst dør, like før hun fikk øye på det skremmende objektet.

- Da jeg kom hjem var leiligheten ulåst, og jeg tenkte at mannen min sikkert hadde kommet tidligere hjem enn vanlig. Han svarte meg ikke da jeg kom inn i huset, og da ble jeg med ett litt betenkt. Jeg låste jo døra da jeg gikk ut, sier Enya.

MAMMA: Enya Andrea Christensen har en to år gammel datter med kjæresten sin i Aalborg. Hun ble skremt da hun så hva som sto i stua hennes. Foto: Privat
MAMMA: Enya Andrea Christensen har en to år gammel datter med kjæresten sin i Aalborg. Hun ble skremt da hun så hva som sto i stua hennes. Foto: Privat Vis mer

- Og da jeg la meg ned på sofaen med datteren min for å slappe av, fikk jeg øye på den. En lik figur som den man ser i «Kastanjemannen».

- Var det skummelt?

- Ja, jeg er jo mor til ei jente på to år. Og jeg tror ikke at jeg er en dårlig mor, sier Enya.

Enya begynte å løpe rundt i leiligheten for å se om det var noen der, men hun fant ingen. Hun ble dermed sittende en stund i redsel og tenke.

Plutselig kom ektemannen hennes løpende ut fra kottet deres, så lattermild at han nesten gråt.

HÅNDLAGET: Figuren laget av kastanjer og brente fyrstikkpinner ble laget av Enyas kjæreste. Foto: Privat
HÅNDLAGET: Figuren laget av kastanjer og brente fyrstikkpinner ble laget av Enyas kjæreste. Foto: Privat Vis mer

- En stor idiot

- Spøken ble dratt altfor langt. Jeg ble skikkelig sur og sa til ham at han var en stor idiot, før jeg slo ham i skuldra, sier hun med glimt i øyet.

- Jeg ler godt av det nå, men da jeg så kastanjemannen ble jeg virkelig veldig redd, og sint på kjæresten, avslutter Enya.

ETTERFORSKEREN: Danica Curcic er troverdig og meget sober i rollen som etterforskeren Naia, skriver Dagbladets anmelder. Foto: Netflix
ETTERFORSKEREN: Danica Curcic er troverdig og meget sober i rollen som etterforskeren Naia, skriver Dagbladets anmelder. Foto: Netflix Vis mer

Tatt godt imot

Den danske serien «Kastanjemannen» hadde premiere på Netflix 29. september, og mange nordmenn har allerede satt av kvalitetstid til TV-serien, som går over seks episoder, som er klare til å fordøyes.

Som tidligere nevnt er det bare kjempesuksessen «Squid Game» som troner over den danske serien på Netflix i Norge for øyeblikket.

JAKTER SERIEMORDER: I den nye danske Netflix-serien jakter to etterforskere på en seriemorder, som setter ut små figurer av kastanjer og fyrstikker i nærheten av ofrene. Foto: Tine Harden, Netflix
JAKTER SERIEMORDER: I den nye danske Netflix-serien jakter to etterforskere på en seriemorder, som setter ut små figurer av kastanjer og fyrstikker i nærheten av ofrene. Foto: Tine Harden, Netflix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer