Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Epidemi fra flaskevann

En mystisk epidemi har brutt ut i New York. 32 mennesker har levert politianmeldelser etter å ha drukket det de hevder er forgiftet vann på flaske kjøpt i butikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rudolph Giuliani, borgermester i New York, sa på en pressekonferanse i går at vannet er av forskjellige merker. Den første anmeldelsen kom for seks uker siden.

Minst tre mennesker er innlagt på sykehus med oppkast og magesmerter. Etterforskere hevder noen av tilfellene er falske, og at folk selv har helt kjemiske produkter i vannet for å kunne søke skadeerstatning. En mann i Bronx som ble innlagt på sykehus skal ifølge politiet ha blandet klor i vannet.

Politiet jobber nå med å skille ut de genuine tilfellene av forgiftning fra «de falske». De er ikke sikre på årsaken til de ekte tilfellene av forgiftning, om det kan være for eksempel rester av oppvaskmiddel eller kriminelle handlinger som ligger bak.

(NTB)