Er denne mannen farlig?

Folk i Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag er redde etter vedtaket om å tvangsflytte mulla Krekar til bygda. Juseksperter slakter avgjørelsen.

SENDT PÅ LANDET: Oslo-politiet vedtok i går, etter Justisdepartementets nye instruks, å sende mulla Krekar til sør-Trøndelag med meldeplikt og beskjed om at han må holde seg innenfor kommunegrensene i Hemne. Her fra 2004 da Riksadvokaten henla terrorsiktelsen.
SENDT PÅ LANDET: Oslo-politiet vedtok i går, etter Justisdepartementets nye instruks, å sende mulla Krekar til sør-Trøndelag med meldeplikt og beskjed om at han må holde seg innenfor kommunegrensene i Hemne. Her fra 2004 da Riksadvokaten henla terrorsiktelsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Najmuddin Faraj Ahmad, bedre kjent som mulla Krekar, skal tvangsflyttes til asylmottaket Jaren på Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag - over 520 kilometer fra Krekars familie på Tøyen i Oslo.

Men ifølge jusprofessor Mads Andenæs, som i løpet av gårsdagen blant annet fikk støtte av høyesterettsdommer Ketil Lund, så har Krekar og forsvarer Brynjar Meling en meget god sak.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

PlussTotal

Mer nyheter og underholdning.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.