THE WINNER IS:  Programleder May Lisbeth Myrvang trakk milliontallene med Volda-mannen som intetanende tv-seer, helt til han fikk en telefon fra Hamar onsdag kveld. Foto: Cathrine Løkken, Norsk Tipping.
THE WINNER IS: Programleder May Lisbeth Myrvang trakk milliontallene med Volda-mannen som intetanende tv-seer, helt til han fikk en telefon fra Hamar onsdag kveld. Foto: Cathrine Løkken, Norsk Tipping.Vis mer

- Er det meg, det var litt av en overraskelse

37 millioner-vinner i Volda ble først hele stille.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Onsdagens trekning i det nordiske spillet VikingLotto ga en eneste vinner - og det er en mann med adresse i Volda kommune i Møre og Romsdal.

Den skattefrie gevinsten en småguffen onsdagskveld tidlig i mai ble nøyaktig 37 595 075 kroner - på enklere norsk 37,5 millioner.

- Han hadde sett trekningen på tv og at det var en nordmann som tok potten, men ikke sjekket sin egen kupong. Da jeg ringte og presenterte meg fra Norsk Tipping, skjønte han hva det dreide seg om, sier kommunikasjonsrådgiver Cathrine Løkken til Dagbladet.

Det var ingen jubelscener under telefonsamtalen.

Fattet, nesten taus
- Vinnere tar slike beskjeder veldig forskjellig. Denne vinneren var fattet, ja nesten taus noen sekunder, før han sa: ja, er det meg, det er litt av en overraskelse.

- Han vil være anonym, og sa bare at det meste vil «dryppe» på de tre barna. En fattet vinner, kort og godt, sier Norsk Tippings budbringer.

Dette er vinnerrekken som kommer til å ryste en konto i løpet av de første dagene: 16, 19, 24, 34, 36 og 46.

Rekordutbetalingen i Vikinglotto til en norsk spiller er 216 millioner kroner fra 2013.

I alt 13 nordmenn var vunnet mer i VikingLotto enn mannen fra Volda.

- Men jeg har aldri hørt om noen vinnere i den klassen som har bekymret seg over at andre har vunnet mer før, påpeker  kommunikasjonsrådgiver Cathrine Løkken.