UBESTEMMELIG BEIST: - Vi tenkte: Det er ikke en hest og ikke en elg. Så tenkte vi at det kunne være en bjørn. Da snudde vi oss og løp, sier Anett Torp. FOTO: ANETT TORP
UBESTEMMELIG BEIST: - Vi tenkte: Det er ikke en hest og ikke en elg. Så tenkte vi at det kunne være en bjørn. Da snudde vi oss og løp, sier Anett Torp. FOTO: ANETT TORPVis mer

- Er dette en ponni?

Skogsdyret som skremte turgåere og forvirret viltnemnda, skal være en ponni.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Det besynderlige dyret ble fotografert av Anett Torp som var på spasertur med søsteren sin ved Fjerdingby kirke i Rælingen tidligere dag.

Det ubestemmelige dyret forvirret både turgåerne og viltnemnda. Turgåerne trodde det kunne være bjørn eller villsvin, mens viltnemnda, etter å ha studert bildet ikke hadde noe godt svar på hva den mørke skapningen kunne være.

- Lokal ponniOgså Dagbladets lesere har flittig forsøkt å nøste opp i mysteriet. «Et veltet tre», «en varmedress over en grein», og «to villsvin» er blant de mer nøkterne forslagene.

Nå viser det seg at det mystiske beistet som sendte Anett Torp og søsteren på sprang tidligere i dag, er en ponni.

- Jeg tok fikk kontakt med noen som driver med ponnier i nærheten. De kunne bekrefte at det var en av deres ponnier, sier Tormod Torp, mannen til Anett Torp.

La på sprangDet ubestemmelige beistet ble observert av Anett Torp og søsteren tidligere i dag.

De var ute og gikk tur like ved Fjerdingby kirke i dag formiddag, da de plutselig hørte noen rare lyder i skogkanten.

- Vi så en stor, svart skapning som tittet på oss, sier Torp til Dagbladet.

- Vi tenkte: Det er ikke en hest og ikke en elg. Så tenkte vi at det kunne være en bjørn. Da snudde vi oss og løp, sier Torp.

Etter en stund tok de motet til seg. De dro tilbake til stedet de hadde sett det mystiske skogdyret, og tok et bilde, uten at det kastet lys over hva skapningen kunne være.

Bildet, som først ble publisert i Romerikes Blad rakk altså å forvirre viltnemnda, journalister og en rekke lesere før dyret ble identifisert.