Er dette Norges flotteste skole?

- Vi er privilegerte, vi tar ikke dette som en selvfølge, sier rektor. Bli med på omvisningen i den hypermoderne ungdomsskolen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSTUN (Dagbladet): En drøy time unna Tromsø-skolen Dagbladet tidligere omtalte som en av landets mest falleferdige, ligger hypermoderne Tromstun skole - nybygget og med kunstneriske desigutsmykninger.

Med spinning- og treningsrom, sandvolleyballbane, lydtette musikkproduksjonsrom og høyteknologisk naturfaglab, er den blant Norges aller flotteste.

- Vi har rett og slett mulighet til å jobbe praktisk, og å bruke nyskapende pedagogikk, sier rektor Lena Abrahamsen til Dagbladet.

- Mulighet til å tenke nytt Sammen med elevene Sigurd Kornelius Lakseide (15) og Julianne Mathiassen (14) blir Dagbladet vist rundt. Det er ikke tvil om at både elever og lærere har mye boltreplass på skolen, som sto ferdig i 2011.

Er dette Norges flotteste skole? Her finnes blant annet:

• En sandvolleybane og en basketballbane. • Høyteknologisk naturfagslab med alt av nytt utstyr. • Spesialutstyr for funksjonshemmede - som justerbare kjøkkenbenker og led-lys for synshemmede.• Designertoler og kunstneriske utsmykninger.• Spinningsal og dansesal.• En gymsal som kan deles inn i tre store saler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer