Er dette over streken?

Leserne støtter Pham Thang Van, men se hva leserne sendte oss!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • SV synes dette huset er for stygt!
 • Send inn dine bilder av naboens hus til oss her Huseier Pham Thang Van i Larvik tvinges nå til å male om huset etter at SV-eren Torbjørn Kristensen ble oppmerksom på at huset er malt i en turkis farge. Kristensen er leder i planutvalget og tok saken opp der. De vedtok sist møte at Van må male om huset for å unngå bot.

  Men leserne på Dagbladet.no er ikke enig med SV-eren. Hele 64 prosent av de over 3000 stemmene mente at Larvik ikke burde pålagt Van å male om huset.

  Selv er han ganske fortørnet over brevet som ramlet ned i postkassa. Han trodde faktisk ikke at han måtte søke om å få male huset i en ny farge.

  - Trafikkfarlig, slår planutvalget i Larvik kommune fast, og truter ham med bot om han ikke maler huset på nytt.

  Mange bilder


  Stellan Dragstedt sendte oss en morsom Mordillo-tegning som viser at man slett ikke kan gjøre hva man vil med huset sitt. Mordillo malte striper på taket og ble hentet av purken.

  Men kanskje burde politiet ta seg en tur til Andenes også da.

  Her har jeg et par bilder med mange (!) forskjellige forslag til farge på huset hans.

  Bildene er fra Strandgaten på Andenes,Andøy kommune.

  Mvh Børge Hansen Emigrert Andenes-væring

  Bildene av borettslaget på Andenes er jo helt strålende. Om det er fint eller ikke kan jo hver enkelt gjøre seg en mening om.

  Torgeir Holme sendte oss bilde av naboens hus i grønn drakt. Nå har han visstnok malt det om i blått, uten at det er blitt mindre iøynefallende. Huset ligger i Skor i Hyllestad kommune.

  Herman Ranes sender oss et bilde fra husrekken i Sør-Afrika. Slikt liker nordmenn på ferie, men noen reagerer når naboene tar tradisjonen med hjem.

  Fra Fusa kommune utenfor Bergen får vi bildene av den strålende hytta som ser svært så halvferdig ut, og som det skal en nennsom hånd til for å gjøre vakker. Mannen som sendte oss bildene likte den slett ikke.

  Og familien på Grefsen i Oslo liker heller ikke å ha en brannruin som nabo.

  Ja - jeg plages, ikke av naboenes husfarge, men av ett av husene i nabolaget og legger ved en artikkel som sto i Aftenpostens aftenutgave i august år 2000 med bilde av huset som brant i november 1997. I dag - nesten 4 år etter at artikkelen sto på trykk og seks og ett halvt år etter at huset brant - står fortsatt ruinen urørt uten at myndighetene har kommet med noen form for pålegg om riving eller 'forskjønnelse', skriver Per-Krsitian Edvardsen fra Oslo.

IDYLL FRA ANDENES: Vi vet ikke om hvordan de kom fram til denne fargekombinasjonen...
TRUES MED BOT: Huseier Pham Thang Van i Larvik.
BRANNTOMT: Dette huset på Grefsen i Oslo har stått slik i flere år...
IKKE HELT FERDIG: Hytta i Fusa kommune skal det noe til å få vakker. Likevel ikke helt umulig.
ANDØY: Ingen skal si at det ikke frisker opp.
<B>FARGERIKT I OSLO: Her i Bøgata i Oslo er det helt ok med blått hus.
GRØNNE HUS: </B>Naboen sendte oss dette bildet av huset, som nå er malt om...
OVER STREKEN: Mordillo gikk for langt.