Er dette politimannen fra helvete?

Misbrukte mindreårige og hadde falsk politistasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 24 år gamle Henry Terry ville være politimann, men han ville ikke være snill politimann i USA. Nå møter han i retten med hele 54 tiltalepunkter mot seg, skriver AP.

I full uniform har han misbrukt minderårige tenåringsjenter i sitt eget hjem og truet de med arresten hvis de ikke fulgte hans ordre.

- Provosert fram en frykt

- Han har provosert fram en frykt for vold, og ved å bruke uniform og politiskilt har han manipulert disse menneskene, sa aktor Thomas Spota til AP.

Terry, som har bodde flere steder i Suffolk County, har opptrådt i politiuniform siden 2005. Han kan ha startet tidligere ifølge aktoratet. Den falske politimannen hadde en autentisk uniform, en bil med sirener og et par håndjern. Effektene kjøpte han på nettet.

Hadde falsk politistasjon

Den falske politimannen hadde til og med et kontor i Nassau County som ble brukt som en falsk polititasjon, men dette kontoret er ikke en del av tiltalen, skriver AP.

Terrys advokat, George Dazzo, beskriver sin klient som en «vennlig, hyggelig og omgjengelig 24 år gammel mann».

To av tiltalepunktene omfatter grov voldtekt. Terry er også tiltalt for å ha vist våpen og truet en 28-år gammel kvinne med fengsel før han voldtok henne.

Svindlet bussjåfør

24-åringen skal ha svindlet en 56 år gammel bussjåfør for 120 000 dollar eller nærmere 750 000 kroner. Dette gjorde han ved å lure bussjåføren til å tro at han var et offer for kredittkortsvindel, og at det beste ville være om politimannen tik være på pengene hans.

- Ved å bruke politiets autoritet har han manipulert mennesker. De har ikke hatt anledning til å tvile på truslene hans, sa aktor Spota til AP.

Terry er også tiltalt for tilfeller dyremishandling. Den falske politimannen har også utført trafikkontroller som har vært like falske som politimannen selv.

Dersom Henry Terry blir dømt på alle de 54 punktene, risikerer han en fengselsstraff på inntil 132 år.

FALSK POLITIMANN: Henry Terry skaffet seg politiuniform på nettet og falsk politistasjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer