Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Er dette svigermoren fra helvete?

E-posten med «Emne: Din mangel på manerer», som hun sendte svigerdatteren, går nå verden rundt.

FORLOVET:  Heidi Withers kapret Freddie . Det var tydeligvis hardt å svelge for den kommende svigermora.
FORLOVET: Heidi Withers kapret Freddie . Det var tydeligvis hardt å svelge for den kommende svigermora. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Carolyn Bourne (60) etiketteråd til sin kommende svigerdatter Heidi Withers (29) er den nye internettfarsotten.  Rådene ble sendt i en e-post til Heidi Withers etter at stesønnen Freddie hadde tatt henne med til Devon for å møte familien, ifølge Sky News.

Det er tydelig at de to ikke helt fant tonen.

Bourne framstår som selve klisjeen på den forferderlige svigermora, og beskriver blant annet Withers som en person helt uten eleganse og manerer.

Selv familiens hund Bomber, har ifølge svigermora reagert: Besøke etterlot den traumatisert og nervøs.

SVIGERMORKLISJE: Carolyn Bourne (60) framstår som selve klisjeen på den grusomme svigermora i sin e-post til sin kommende svigerdatter.
SVIGERMORKLISJE: Carolyn Bourne (60) framstår som selve klisjeen på den grusomme svigermora i sin e-post til sin kommende svigerdatter. Vis mer

Den sjokkerte svigerdatteren, som jobber i helsevesenet i Storbritannia, sendte e-posten videre til et par venner, som igjen sendte den videre til noen av sine venner. Internett-ballen rullet og nå er e-posten lest av titusenvis av mennesker.

På forskjellige fora der e-posten er gjengitt, diskuteres det heftig. Carolyn Bourne beskrives som «svigermora fra helvete» av mange, mens andre tar henne i forsvar og mener det er bra for den kommende bruden at noen snakker med henne om manerer.

«Jeg ville likt å gå til dette bryllupet. Vanligvis er de ganske kjedelige, men dette kan bli morsomt!» konkluderer en. 

Her er et utdrag av e-posten: