Er dette ukas mest suverene hevn?

Sjåføren av den store SUV-en fant en kreativ løsning etter at han ikke ble sluppet inn i køen i nok en utrolig dashcam-video fra Russland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere denne måneden skrev vi om hvordan det gikk da en russisk drosjesjåfør ikke ble sluppet inn da to filer skulle flettes sammen. Han hentet et balltre, mens mannen som hadde kamera på dashboardet tok fram en liten øks (se video nederst i saken).

Nå har det dukket opp to nye videoer som viser hvordan manglende hensyn i trafikken kan ende i vårt store naboland i øst. I den første videoen, som ligger øverst i saken, får vi se at det kan bli svært vått for deg, hvis du ikke følger glidelåsregelen.

Ukas hevn? En stor SUV prøver å komme seg inn i riktig fil når to filer flettes sammen, men blir ikke sluppet inn av en sølvfarget sedan. Etter flere forsøk på å komme seg inn, velger SUV-en å hive seg ut i motgående felt og gjennomføre en dobbel forbikjøring.

Elegant nok, men det er nå ukas beste hevn venter. SUV-en legger seg nemlig ut på veiskulderen, der det er store vanndammer. Når sedanen, som nektet å slippe ham inn passerer, akselererer SUV-en og gir sedanen en enorm dusj. Ifølge opplasteren på et russisk nettsted for dashcamvideoer hadde i tillegg sedanen vinduet åpent ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer