RIPER I LAKKEN:  Ena Khao bestilte to gifteringer for til sammen 10 000 kroner på nettet fra USA. Da de to kom i posten var de fulle av riper. Nødløsningen ble ring til 500 fra GullFunn i Kristiansand, men den ble borte i posten. Nå håper hun at hun får ny ring før bryllupet.  Foto: Privat
RIPER I LAKKEN: Ena Khao bestilte to gifteringer for til sammen 10 000 kroner på nettet fra USA. Da de to kom i posten var de fulle av riper. Nødløsningen ble ring til 500 fra GullFunn i Kristiansand, men den ble borte i posten. Nå håper hun at hun får ny ring før bryllupet. Foto: PrivatVis mer

Er Ena (21) Norges mest uheldige brud?

Betalte først 10 000 for ødelagte gifteringer fra USA. Så ble nødløsning-ringen borte i posten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du også en uheldig brud? Vi vil gjerne ha dine historier, bilder og videoer. Send til 2400@db.no.

(Dagbladet): Om ti dager skal førskolelærerstudenten Ena Hadzic (21) og forloveden og danseinstruktøren Fernance Khao (25) gi hverandre sitt ja på en strand i provinsen Phuket i Thailand.

De to, som begge er bosatt i Kristiansand, har vært forlovet i to år, og har lenge gledet seg til bryllupet.

Men ikke alt har gått som planlagt.

Forelska i ringer For tre uker siden fikk paret gifteringene i posten, som de hadde bestilt over internett fra USA. Det var Hadzics tante i USA som hadde anbefalt butikken, som hun var svært fornøyd med.

Til sammen kostet de to ringene 10 000 kroner.

- Vi har kikka på ringer ganske lenge, og jeg ble så forelska i dem vi bestilte. Men da de kom så de helt annerledes ut enn på bildet. Begge ringene hadde store riper.

Hadzic sendte deretter et bilde av ripene til butikken, som svarte at den kommende bruden skulle få pengene tilbakebetalt. Men etter to uker med venting har paret fremdeles ikke sett snurten av pengene.

- Først ble jeg sur. Jeg tenkte «oj, okei, hva skal vi gjøre nå». Forloveden min sendte dem i retur, og dagen etter satte jeg i gang plan B, sier hun.

Reserveplan Brudgommen Khao fikk arve sin fars ring, og trengte ikke kjøpe en ekstra. Reserveløsningen til Hadzic ble å kjøpe en mye rimeligere en.

Men den ble trolig stjålet i posten.

DYRE RINGER:  Bildet viser den amerikanske ringen, som ble levert med riper. Bruden Ema Hadzic ble «sur» da hun fikk pakken i posten. Nå venter hun på ring nummer tre. Foto: Privat
DYRE RINGER: Bildet viser den amerikanske ringen, som ble levert med riper. Bruden Ema Hadzic ble «sur» da hun fikk pakken i posten. Nå venter hun på ring nummer tre. Foto: Privat Vis mer

- Jeg føler meg ganske uheldig. Jeg hadde aldri trodd at dette kunne skje meg. Siden ringen kostet 500 blir den sendt med vanlig post, og stjålet. De har nå bestilt en ny, som jeg venter på.

Daglig leder i Gullfunn i Sandenes, Annett Peplow, sier hun kjenner til hendelsen.

- Ringen ble borte i posten, og det er Postens ansvar. Men hun er en heldig brud som nå får den ringen hun ønsker.

Tapte konkurranse Planen var også at parets to forlovere og noen nære venner skulle reise sammen med dem til Phuket, men på grunn av mangel på ledige billetter på et fly, ble planene lagt på is, og nå reiser bare paret over.

Erstatningen blir en fest for familie og venner når paret returnerer fra Asia, hvor de skal være i 17 dager.

- Jeg klarer ikke slappe av før jeg faktisk får ringen, og får lagt den i en boks i veska. Storebroren til forloveden min gifta seg nettopp og de hadde knallfine ringer. Det har vært konkurranse mellom oss om å ha de fineste ringene, men nå har vi tapt, sier Hadzic, og legger til:

- Jeg har blitt fortalt at alle gode ting er tre.

GIFTEKLARE:  Ena og Sernance har vært forlovet i to år og skal gifte seg om ti dager i Thaland. Hun har fortsatt ingen giftering. Foto: Privat
GIFTEKLARE: Ena og Sernance har vært forlovet i to år og skal gifte seg om ti dager i Thaland. Hun har fortsatt ingen giftering. Foto: Privat Vis mer