Er han årets dummeste tyv?

Først prøvde han å få tilfeldige bilister til å hjelpe ham med tyvgodset, så ba han pressen om hjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tyven som stakk av med en flatskjerm fra et leilighetsbygg i den amerikanske byen Toledo natt til i dag bør kanskje revurdere yrkesvalget. For særlig flink var han ikke.

Etter å ha sparket inn døren til en leilighet i boligblokka, stakk han av med TV-en ut bakdøra. Men i stedet for å komme seg vekk fra området så fort som mulig, noe vi må anta at tyver flest gjør, ble han værende.

Tyven ville nemlig ha skyss.

- Vi fikk inn en melding om en kar som stoppet flere biler og prøvde å få skyss. Han ville ha noen som kunne hjelpe ham med å få den (TV-en) med seg hjem. Han ville vel ikke bære den, sier politibetjenten på stedet til ABC News.

Og tydeligvis var det ingen som ville hjelpe ham med å frakte TV-en klokka sju på morgenen. For da politiet kom til stedet hadde tyven søkt dekning i et smug mellom blokkene.

- Hvor ble det av politiet? Der møtte han på TV-teamet som hadde rykket ut etter å ha fått melding om innbruddet.

- Hva skjer, spør kameramannen.

- Hvor ble det av politiet?

- Hehe, hva gjør du her?

- Jeg gjør ingenting.

Fikk skyss av politiet Etter den korte samtalen i smuget fikk mannen endelig skyss. Men det var med en politibil. Han ble arrestert etter tips fra TV-teamet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Vanligvis løses slike innbruddssaker ved at vi får tips fra befolkningen, denne gangen var det fra et nyhetsteam, sier politibetjenten.

Det skal ikke ha vært noen i leiligheten da tyven gikk til aksjon, men innbruddet ble fanget på video.

Det ble også tyvens klumsete forsøk på å komme seg unna.