Er hun ikke...?

LONDON: Ny norsk design fikk sitt gjennombrudd i London i går kveld. Vesentlig på grunn av at Mette-Marit inspiserte forhåndsvisningen av utstillingen i Notting Hill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kronprinsessen er av en eller annen grunn Norsk Designråds høye beskytter og hennes forhåndsannonserte deltakelse medførte at den norske verdenspressen møtte fram, pluss noen paparazzier og et par utenlandske TV-stasjoner.

De utstilte gjenstandene - som spente fra tekstiler og glass til kjøkkenutstyr og møbler - var riktig spennende for et utrent designerøye.

Mer spennende var det imidlertid at Mette-Marit framsto i en pen kjole og tettsittende bluse. Som, ifølge ekspertisen tydeliggjorde at hun er, nå vel, muligens er, gravid.

Undertegnede er absolutt ingen ekspert på området. Men ekspertisens iakttakelser førte øyeblikkelig til at de utenlandske TV-stasjonene kastet seg over det de trodde var norsk hoffekspertise for å få kommentarer.

- Tror du kronprinsessen er gravid? ble Dagbladet spurt av belgisk TV.

- Aner ikke, men dersom jeg hadde vært det ville jeg ikke kledd meg i en tettsittende bluse før det var offisielt, svarte undertegnede.

- Kronprinsessen har vært veldig uheldig i år: forbrent i sola og brukket bein. Har hun hatt noen nye uhell?

- Ikke som jeg vet, bortsett fra kanskje å bosette seg i London, svarte jeg i håp om at de ville forstå at Dagbladet normalt sett er opptatt av viktigere ting, som for eksempel utviklingen i Ole Gunnar Solskjærs formkurve.

Men de ga seg ikke:

- Får kronprinsparet noe privatliv i London?

- Aner ikke. Jeg forstyrrer dem i hvert fall ikke, svarte jeg.

INTERESSERT: Mette-Marit var interessert i design, andre var mer interessert i kronprinsessen i går.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer