Donald Trump

- Er i New York

Flere medier skriver at USAs tidligere president Donald Trump er i New York.

TILBAKE I HJEMBYEN: Ifølge flere amerikanske medier ankom Donald Trump New York søndag kveld amerikansk tid. Foto: Mandel Ngan / AFP
TILBAKE I HJEMBYEN: Ifølge flere amerikanske medier ankom Donald Trump New York søndag kveld amerikansk tid. Foto: Mandel Ngan / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det skriver blant andre New York Post, som har avbildet Trump utenfor Trump Tower, The Independent og NBC.

Det betyr at Donald Trump er tilbake i byen han er oppvokst i for første gang siden presidentskapet tok slutt 20. januar. Det betyr også at Trump er i en by han akkurat nå har et svært turbulent forhold til.

I januar kuttet New York alle kontrakter med Trump Organization. Lokale myndigheter mener Trump er innblandet i «kriminell aktivitet» som følge av angrepet på Kongressen 6. januar, og brøt med det kontrakten med presidentens organisasjon.

Trump er også under etterforskning av påtalemyndigheten i New York. Nylig fikk de utlevert Donald Trumps selvangivelser - noe han selv var svært motvillig til å gi fra seg.

Trump er trolig akkurat nå på plass i skyskraperen Trump Tower på Manhattan. Sikkerhetsoppbudet, som nettopp ble kuttet, da Trump nå bor i Florida, er trolig kraftig oppjustert. The Independent viser til bilder av en rekke politifolk utenfor bygget.

Civita-rådgiver Eirik Løkke sa til Dagbladet da at han ikke trodde New Yorks innbyggere har sett det siste av Trump.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer