Er multimillionær - får beskjed i morgen

En kvinne fra Nord-Trøndelag vant 4,2 millioner kroner i Viking Lotto i dag. Men hun får ikke vite det før i morgen, for ektemannen ba Norsk Tipping ringte tilbake torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne onsdagen var det kun en vinner i Viking Lotto, en kvinne fra Nord-Trøndelag, som ble 4 228 118 kroner rikere. Da Norsk Tipping ringte i kveld var vinneren ikke hjemme og det var mannen som tok telefonen, melder Norsk Tipping på sin hjemmeside.

Når Norsk Tipping ringer vinnerne gir de seg ikke til kjenne, før de er sikre på at det er vinneren de snakker med. Selv ikke overfor ektefelle eller samboer av vinneren gir man seg til kjenne.

Dette blir gjort for at vinneren skal kunne velge å være totalt anonym, for absolutt alle. Mannen visste tydeligvis ikke at kona var blitt mangemillionær og kunne fortelle at hun ikke kom hjem før sent ut på kvelden.

Han ba rolig om at den ukjente mannstemmen i telefonen skulle ringe tilbake på torsdag, når kona var kommet hjem fra jobb.

Hadde han bare visst at det kanskje dryppet noen millioner på han også denne onsdagskvelden, kunne nok telefonsamtalen mellom mannen og tippemedarbeideren blitt langt sprekere, skriver Norsk Tipping.

(Dagbladet.no)